Üdvözöljük weboldalunkon!

Kedves Látogató!

Az ingatlan vásárlás és eladás komoly felelősséggel jár. A jogi kérdések gyakran okozhatnak fejtörést, a vonatkozó jogszabályok gyakran átláthatatlannak tűnnek, így a procedúra megfelelő szakmai felkészültséget, emberi odafigyelést és naprakészséget igényel. Egyszerűbb a lebonyolítást szakemberre bízni, ebben az esetben viszont fontos, hogy megbízható közvetítőt találjunk.

Cégünk fontosnak tartja a megfelelő kommunikációt partnereivel, hiszen ez biztosítja a átlátható, olajozott együttműködést. A folyamatos kapcsolattartás révén a legapróbb kérdésről is az ügyfél dönt, míg a munka bürokratikus részét mi átvállaljuk.

Győr és vonzáskörzetében, Székesfehérvár - Mór és vonzáskörzetében és Szigetközben is dolgozunk, ha igény van rá, az ország egész területén segítünk eladni ingatlanát vagy megtalálni az igényeinek és elképzelésének megfelelő ingatlant.

Várjuk ügyfeleinket, folyamatos felkészüléssel szakmai és jogi kérdésekben, évtizedes tapasztalattal ingatlanok sikeres eladása és vétele terén.