• ÁLOM OTTHON KEDVEZŐ ÁRON!

  ÁLOM OTTHON KEDVEZŐ ÁRON!

  Sokan még ma is kerülik az ikerház vásárlását, pedig remek választást nyújthat kedvezőbb áron azoknak, akik inkább családi házat szeretnének lakás helyett. Talán úgy tudnánk a legjobban megfogalmazni, hogy „az ikerház aranyközépút a családi ház és a lakás között”!

  Tovább olvasok

 • CSALÁDI HÁZ VAGY LAKÁS?

  CSALÁDI HÁZ VAGY LAKÁS?

  Ingatlan vásárlás előtt állunk? Több tényezőt is érdemes ilyenkor számításba vennünk. Itt nem arról van szó, hogy melyik jobb vagy rosszabb. Azt kell megfogalmaznunk, hogy számunkra mi a legmegfelelőbb választás, a családi ház vagy lakás? A döntés nem egyszerű, mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.

  Tovább olvasok

 • CSOK ÉS FALUSI CSOK HITEL

  CSOK ÉS FALUSI CSOK HITEL

  A CSOK keretén belül különböző lakáscélokhoz igénybe vehetőek az egyes vissza nem térítendő támogatások, és a kedvezményes lakáshitel.

  Tovább olvasok

 • BABAVÁRÓ TÁMOGATÁS

  BABAVÁRÓ TÁMOGATÁS

  Mi a célja a BABAVÁRÓ TÁMOGATÁSNAK?

  A gyermekvállalás és a gyermeknevelés támogatása érdekében nyújtott kölcsönhöz állami támogatásként kamattámogatási és gyermekvállalási támogatás, azaz Babaváró Támogatás vehető igénybe.

  Tovább olvasok

 • FALUSI CSOK

  FALUSI CSOK

  Mi is a Falusi Csok?

  A Magyar falu program része, mely támogatást kínál azoknak, akik faluban akarnak családot alapítani. Lényege: a kijelölt településeken használt házra (vagy lakásra) is ugyanannyi támogatást lehet felvenni, mintha újat vennénk.

  Tovább olvasok

 • ÖTLETEK A KARÁCSONYI DEKORÁCIÓHOZ!

  ÖTLETEK A KARÁCSONYI DEKORÁCIÓHOZ!

  Az év utolsó hónapjához érkeztünk, ilyenkor karácsonyi pompába öltözik a város, kivilágított épületek és utcák fogadnak bármerre járunk. Elkezdődtek az ünnepi készülődések! Hagyományaink közé tartozik, hogy az otthonunkat is ünnepi köntösbe öltöztetjük kívül-belül.

  Csodálatos karácsonyi dekorációkat gyűjtöttünk össze, melyekkel még meghittebbé tehetjük otthonunkat.

  Tovább olvasok

 • CSALÁDI OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNY - CSOK

  CSALÁDI OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNY - CSOK

  A Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK) hatalmas segítség lehet a gyermekes vagy gyermeket vállaló szülők részére. Senki számára nem ismeretlen, mégis sok esetben nem igazán vagyunk tisztába ezzel a vissza nem térítendő támogatással kapcsolatban.

  Ebben a bejegyzésünkben összegyűjtöttük a legfontosabbakat.

  Tovább olvasok

 • MENNYORSZÁG VAGY POKOL?

  MENNYORSZÁG VAGY POKOL?

  Életünk egyik legmeghatározóbb döntése, mely a legnagyobb boldogsággal tölthet el minket, ugyanakkor gyorsan rémálommá is válhat. Az ingatlan vásárlás nem egyszerű, ha használt lakást vásárlunk még körültekintőbbnek kell lennünk. Nem mindegy hova költözünk a Mennyországba vagy a Pokolba!

  Tovább olvasok

 • 5 TIPP A GYORS INGATLAN ELADÁSHOZ!

  5 TIPP A GYORS INGATLAN ELADÁSHOZ!

  Ha ház/lakás eladásban gondolkodik ezt érdemes végig olvasni! 5 pontban összegyűjtöttük, mik is azok a lényeges „kis trükkök”, melyek segítenek, hogy gyorsan új tulajdonosa legyen az általunk eladni kívánt ingatlanunknak!

  Tovább olvasok

 • MILYEN PAPÍROKRA VAN SZÜKSÉG INGATLAN ELADÁSKOR?

  MILYEN PAPÍROKRA VAN SZÜKSÉG INGATLAN ELADÁSKOR?

  Korábban már megosztottunk 5 tippet az ingatlan eladáshoz, most pedig összeszedtük a legfontosabb dokumentumokat a sikeres ingatlan értékesítéshez.

  Tovább olvasok