5 TIPP A GYORS INGATLAN ELADÁSHOZ!

Ha ház/lakás eladásban gondolkodik ezt érdemes végig olvasni! 5 pontban összegyűjtöttük, mik is azok a lényeges „kis trükkök”, melyek segítenek, hogy gyorsan új tulajdonosa legyen az általunk eladni kívánt ingatlanunknak!

Piackutatás!

Ha már eldöntött tény, hogy megválunk otthonunktól érdemes egy kicsit körbenézni a piacon. Milyen ingatlanokat hirdetnek és milyen áron? Fontos, hogy amikor árazunk azt körültekintően tegyük. Menjünk fel egy-két ingatlanportálra és nézzünk körül, hogy a mi ingatlanunkhoz hasonlóak milyen áron kerültek értékesítésre. A jól behatárolt ár nagyban könnyíti az eladást!

Apróbb javítások elvégzése!

Csöpög a csap? Nyikorog az ajtó? Egy-két kisebb sérülés a falon? Ezek gyorsan orvosolható problémák, melyek nem kerülnek sokba. Egy tömítés csere, vagy a falnál egy kis javítószín használata még időben sem sok, ugyanakkor kevesebb negatívum található a lakásunkban.

Takarítsunk ki!

Senki sem szereti, mégis a végeredmény magáért beszél! Egy szép, tiszta, rendezett, friss illatú lakásba bárki szívesen tér be, és otthonosabban érzi magát. Itt pedig a benyomás a fontos! Pakoljuk el a személyes tárgyainkat, ágyazzunk be, szedjük le a szárítót, igazítsuk meg a függönyt...!

Kívülről is csinosítsunk!

Fontos az első benyomás, ezért elengedhetetlen, hogy otthonunk kívülről is a legjobb arcát mutassa. Legyen rendezett az udvar és a kert, nyírjuk le a füvet, vágjuk le a sövényt. A bejáratot egy szép cserepes növénnyel is díszíthetjük. Minél hívogatóbb és barátságosabb egy környezet, annál szívesebben térnek be.

Profi fotók készítése!

Miután kicsinosítottuk otthonunkat jöhetnek a fotók. A mai technikának köszönhetően már telefonnal is profi fényképeket tudunk készíteni. Figyeljünk a megfelelő fényekre, használjunk vakut, mindig legyen éles a kép! Ne spóroljunk a kattintásokkal, készítsünk minden helységről több képet, így könnyebb lesz a legmegfelelőbbet kiválasztani.

   


Vissza