Győr
Belváros

2.037.000 Ft/hó

5.315 / hó
ID: 223442
Kiadó Üzlethelyiség / Utcai bejárattal
Győr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó Üzlethelyiség

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 9022 Győr
(Belváros)
Tranzakció típusa Kiadó
Ingatlan típusa Üzlethelyiség / Utcai bejárattalAlapterület 582 m2
Emelet FöldszintParkolás Közterületen fizetős

Leírás

Győr-Moson-Sopron megye, Győr belvárosában, galériás üzlethelyiség hosszú távra kiadó!
A földszint 402,39 m2, a galéria 180,26 m2, és a pinceszint 182,62 m2.
Az üzlethelyiség utca frontja nagy méretű üveg kirakatokkal fut végig. A földszint tágas, világos térrel rendelkezik. A galéria pillanatnyilag irodákra van tagolva. Ha az új bérlő igényli egy tér is kialakítható belőle.
Egyedi fűtésű, a belső udvaron található a kazánház, mely a kinti hőmérséklet szerint állítható. Erről havi átalányt kap a bérlő, melyet 12 hónap után minden évben elszámolnak.
Az elektromos hálózat jelenleg 3 x 63 Amper, de ez szükség esetén bővíthető. A villamosenergia számla beállítható a bérlő részére számlafogadó és számlafizetőként illetve a bérleti időszak idejére át is íratható a bérlő nevére.
A vízfogyasztás számlázása felszerelt al-mérő alapján kerül elszámolásra.
Az üzlet bérleti díja 3.500.- Ft + ÁFA / hónap/ m2.
Kettő havi kaució szükséges az ingatlan bérléséhez.
A bérleti díj nem tartalmazza a rezsiköltségeket.
Pénzügyi intézet, biztosító, kereskedelmi tevékenység kialakítására ideális!