Szolgáltatásaink

Ingatlan értékesítés vagy bérbeadás

Szeretné eladni illetve bérbe adni ingatlanát? Ebben nyújtunk szakmai és jogi segítséget.

Ennek folyamata:

Telefonon egyeztetetett időpontban találkozunk a helyszínen az eladóval. Megbízási szerződést kötünk. Az ingatlan tulajdoni lapját átadja az eladó részünkre. Ezután fotózunk és panorámás képeket készítünk az eladó ingatlanról. A hirdetés megszerkesztése következik. Ez azt jelenti, hogy megszerkesztjük a fotókat és az alaprajzot. Szerkesztésre kerül a 360 fokban készített anyag ami a legfontosabb része az ingatlan bemutatásának. Megfogalmazzuk a hirdetés szövegét. Ezután a www.bodnaringatlan.hu honlapunkon feltöltésre kerül az elkészült anyag. Rendszerünknek köszönhetően külső hirdetési felületeken is automatikusan megjelennek a hirdetéseink.

Az érdeklődőkkel felvesszük a személyes kapcsolatot akár telefonon, akár e-mail-ben kerestek meg. Előre egyeztetett időpontban megtekintjük az ingatlant. Az ingatlant bemutatjuk, válaszolunk a felmerülő jogi kérdésekre. Az ártárgyalás, a pénzügyi ütemezés, a birtokba adás megtárgyalása a következő lépés. Ha nincs energetikai tanúsítvány készítése akkor ezt is elkészítettjük. Adás vételhez ügyvédet biztosítunk, ha szükséges. Hitel igénybe vétele esetén az ügyfélnek a számára legmegfelelőbb pénzintézetet ajánljuk.

Teljeskörű kiszolgálás ingatlan eladás esetén!

 

 

 

Panorámás felvételek az ingatlanról

Az ingatlan eladásakor szeretnénk minél jobban megismertetni a vevőkkel a házat vagy lakást. Ebben nyújt segítséget a panorámás felvétel. Magyarországon az elsők között vezettük be a 360 fokos fotózást. Az érdeklődő helyiségenként megismeri az ingatlant. A számítógép előtt ülve vagy akár a mobil telefonon keresztül körbejárhatja a lakás minden részét. Nem maradnak eltitkolt részletek. Amikor kimegy megtekinteni, már ismerős környezetbe érezheti magát. Segíti és gyorsítja az értékesítést, nincsenek felesleges körök.

Mi megmutatjuk az ingatlan valódi állapotát!

 

 

 

 

Energetikai tanúsítvány

176/2008. (VI.30.) Kormányrendelet alapján kötelező Energetikai tanúsítvánnyal rendelkezni az ingatlan tulajdonjog átadásakor. Ebben az épület energetikai jellemzőinek leírása szerepel. A++ - JJ betűvel jelzett osztályba sorolják az ingatlant. Megismerhetjük az eladásra kínált ingatlan hőtechnikai állapotát. 10 évig érvényes okirat. Ennek elkészítését megfelelő felsőfokú végzettséggel rendelkező szakember készíti el, ha teljesítette az energetikai ismereteket tartalmazó vizsgakövetelményeit. Erről engedéllyel rendelkezik.

 

 

 

 

 

 

Hitel ügyintézés

Megtalálta a megfelelő ingatlant? Hitelre lenne szüksége? Segítünk ebben is! A leendő vásárlókkal átbeszéljük, melyik ingatlanra szeretnének hitelt felvenni. A személyes adatok megadása után több pénzintézet lehetőségeit összehasonlítva megtaláljuk az ügyfeleink számára legoptimálisabb lehetőséget, Segítünk a lebonyolításban is. A bank által kért okiratokat eljuttatjuk az illetékesekhez, így levesszük az ügyintézés terhét ügyfeleinkről. Az ügyletet az hitel igénylésétől a kifizetésig végig követjük.

 

 

 

 

 

 

Ügyvéd biztosítása

Az ügyvéd kulcs ember ingatlan adás vétel esetén. Az ügyvédi ellenjegyzés és száraz pecsét által válik hitelessé a tulajdonjog átadása. Ha nincs a Vevőknek ügyvédje természetesen biztosítunk számára. Aki több éves szakmai tudásával segíti az ingatlan vásárlás sikerességét. Ha szükséges jogi kérdésekben is tájékoztatást nyújt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jogi tanácsadás

Az ingatlan vásárlás vagy bérbeadás bonyolult, átláthatatlan folyamat. Ebben is segítjük ügyfeleinket. A jogszabályok folyamatosan változnak az eladókat vagy vevőket folyamatosan tájékoztatjuk a rájuk vonatkozó jogi kérdésekről.

 

 

 

 

 

 

Tervező, építész ajánlása

A telek vásárlása után tervezőre vagy építészre van szükségünk. Olyan tervezőt ajánlunk aki sok éves tapasztalatával, az új technológiák ismeretével rendelkezik. Emellett rugalmas és 100 %-ban figyelembe veszi a megrendelő elképzeléseit.  Odafigyel, hogy adott településen milyen építészeti előírások vannak.

Röviden papíron megtervezi álmaink otthonát!

 

 

 

 

 

 

 

Kivitelezők ajánlása

A tervezés után következik a kivitelezés. A házunk felépítését megfelelő szakemberekre kell bízni. Sok kivitelező cég létezik manapság, de nem mindegy kit választunk. Korrekt és megbízható kivitelezőkkel dolgozik együtt az irodánk. Több éves szakmai múlt, megszámlálhatatlan felépített ház és több tucat elégedett család a biztosíték arra, hogy érdemes velük dolgozni.